קוקטייליםמתכון: קוקטייל ‏Martinez

מתכון: קוקטייל Martinez

מרטינז הינו הסבא של המרטיני המודרני. זהו קוקטייל קלאסי המבוסס על ג’ין (עדיף ג’ין Old Tom), וורמוט רוסו, מרסקינו וביטרים. מדובר בקוקטייל יותר מתקתק מהמרטיני היבש הסטנדרטי, בעל טעם מורכב ומרענן.

הקוקטייל הופיע לראשונה בשנת 1884 בספרו של  O.H. Byron, “המדריך לברמן”

מרכיבים – Martinez:

  • 45 מ”ל ג’ין ((Old Tom.
  • 45 מ”ל וורמוט רוסו.
  • 1 כפית בר מרסקינו.
  • 2 ד”ש ביטר תפוז.
  • 1 ד”ש אנגוסטורה ביטרס.

הכנה:

  • מיזגו את כל המרכיבים לכוס ערבוב, הוסיפו קרח וערבבו עד לדילול הרצוי.
  • מזגו לכוס מרטיני.
  • קשטו בקליפת לימון.

Leave a Reply

Loading...