מגזיןהשרייה מהירה באמצעות סיפון

השרייה מהירה באמצעות סיפון

השריית אלכוהול עם מרכיבים בוטנים מן הצומח היא טכניקה מצוינת לשפר טעמים, ליצור פרופילי טעם ייחודיים, להעצים את מורכבות המשקה, לשנות מרקם ולהפתיע הסועדים שלכם. ניתן להחדיר טעמים לתוך אלכוהול, שמנים, מים, קרם באמצעות עשבי תיבול, תבלינים, זרעים, פרות ועוד.

קיימות מספר טכניקות כדי להחדיר טעמים למשקה אבל כולם פשוט נעזרות בשיטה של הצבת המרכיב המוצק בנוזל והשארתו עד שארומה של המרכיב נקלטת על ידי הנוזל. הטכניקות הללו עשויות להשתנות בהתאם לשינויי מזג האוויר, קור, חום, תנאי לחץ, ואקום. משך הזמן הנדרש כדי להחדיר את המרכיב לנוזל תלוי בטכניקה, סוג המרכיב והנוזלים.

השרייה מהירה באמצעות סיפון, זוהי טכניקה פשוטה ובעלת יתרונות רבים על פני השיטות האחרות בעיקר בכך שהיא המהירה ביותר.

בעבר, אם הייתם רוצים לשדרג את האלכוהול שלכם בטעמים של תבלין מסוים, הייתם צרכים להשרות את התבלין באלכוהול במשך תקופה ממושכת ולחכות שהאלכוהול יספוג את הטעמים. באמצעות טכניקת ההשרייה המהירה, תוכלו להגיע לאותה תוצאה בתוך מספר דקות.

 

הדרכה:

  • הכניסו את הצמח או התבלין אותו תרצו להשרות לתוך הסיפון.
  • הכניסו את האלכוהול הרצוי.
  • יש לטעון את הסיפון ב2 בקבוקוני גז N2O
  • נערו היטב את הסיפון וחכו 15-20 דקות.
  • רוקנו בעדינות את הגז מהסיפון, פתחו וסננו.
  • תהנו מאלכוהול מושרה בתבלון שבחרתם.

 

סרטון הסברה נוסף:

 

One comment

Leave a Reply

Loading...