קוקטייליםמתכון: מרגריטה – כל סוגי המרגריטה

מתכון למרגריטה

מרגריטה הינה קוקטייל קלאסי מוכר ואהוב, ואף על פי כן, זהו קוקטייל שמוגש בצורה שונה במקומות רבים, במאמר זה נלמד להכין את המרגריטה המושלמת.

מקורו של מתכון מרגריטה שנוי במחלוקת, אבל אנחנו חושבים שזו חייבת להיות מקסיקו שבה הומצא הקוקטייל המדהים הזה. הקוקטייל מכיל טקילה, טריפל סק, ליים ומלח.

ציוד – מרגריטה

  • שייקר
  • מסננת
  • כוס מרגריטה

מרכיבים – מרגריטה

  • 60 מ”ל טקילה
  • 30 מ”ל ליקר תפוזים איכותי (עדיף קוואנטרו)
  • 30 מ”ל מיץ ליים

הכנה – מרגריטה

  • טבלו את שפת כוס המרגריטה במיץ לימון ולאחר מכן במלח כדי ליצור “כתר” מלח.
  • מיזגו את הטקילה, ליקר התפוזים ומיץ הליים לשייקר, הוסיפו קרח ושקשקו.
  • סננו את הנוזל מהשיקר לכוס הקוקטייל.
  • נהוג לקשט בקליפת לימון.

 

 

מתכון למרגריטה קפואה

במדינה חמה כמו שלנו הגרסה הקפואה של המרגריטה מוכרת הרבה יותר.

זוהי מרגריטה שהיא מעין ברד, מורכבת מפרות טריים, טקילה וטריפל סק (ליקר תפוזים).

מאוד פשוטה להכנה, אין צורך הבציוד בר, כל אחד יכול להכינה בבית, מרעננת ומצוינת לקיץ!

ציוד – מרגריטה קפואה

  • בלנדר
  • כוס מרגריטה

מרכיבים – מרגריטה קפואה

  • 60 מ”ל טקילה
  • 30 מ”ל ליקר תפוזים איכותי (עדיף קוואנטרו)
  • הפירות האהובים עליכם (4-6 תותים / 4-6 ליצ’י / מנגו חתוך לקוביות…)
  • קרח

הכנה – מרגריטה קפואה

  • מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומרסקים עד למרקם של ברד.
  • מקשטים בפירות עצמם ובקש.

 

 

טומיז’ מרגריטה Tommy’s Margarita

בטומיז מרגריטה הממתיק שלנו אינו ליקר התפוזים, זוהי מרגריטה שהממתיק הוא סירופ אגבה.

צמח האגבה הינו צמח הגדל בעיקר במקסיקו ומצמח זה (אגבה כחולה) מפיקים את כל הטקילות.

השילוב של טקילה עם סירופ האגבה מעצים את טעם הטקילה ואת הארומות של הצמח, את הסירופ ניתן להשיג בסופרים ואף ניתן להשתמש בו כתחליף סוכר מן הצומח.

ציוד – טומיז מרגריטה

  • שייקר
  • מסננת
  • כוס נמוכה (לו-בול)

מרכיבים – טומיז מרגריטה

  • 60 מ”ל טקילה
  • 30 מ”ל מיץ ליים
  • 15 מ”ל סירופ אגבה

הכנה – טומיז מרגריטה

  • מכניסים את כל המרכיבים לשייקר.
  • מוסיפים קרח ומשקשקים היטב.
  • מסננים לכוס עם קרח חדש.
  • ניתן לקשט בפלח ליים.

Leave a Reply

Loading...