מגזיןקוקטייליםהמדריך לסירופים על בסיס פירות

המדריך לסירופים על בסיס פירות

להכין סירופים על בסיס פירות זה אחד הדברים החשובים בעולם הקוקטיילים, וכמו כן, זהו תהליך מאוד פשוט!.

במדריך זה נלמד להכין סירופים מפירות שיכולים לשמש לכל מטרה.

מצרכים:

1 כוס סוכר
1 כוס מים
1.5 כוסות פירות, קפואים או טרים, או אפילו מיץ פירות סחוט. הפירות צריכים להיות מקולפים, שטופים וחתוכים לחתיכות קטנות.
הוראות:

תביאו את הסוכר, המים והפירות לרתיחה.
לאחר מכן יש להנמיך את החום ולאפשר לתערובת להתבשל במשך 20-25 דקות או עד שהפרי רך מאוד ומתפרק.
מסירים מהאש ויוצקים את התערובת דרך מסננת רשת.
יש לתת לסירופ להתקרר.
לאחסן במקרר.
הערות:

  • ניתן להשתמש בסירופים בקוקטיילים או עם סודה, לימונדה, תה קר, תה חם או מים.
  • פרות אפשריים: תותים, פטל, דובדבנים, אוכמניות, פטל שחור, אפרסקים, תפוזים, לימונים, ליים, אשכולית..
  • ניתן לשלב כמה פירות ביחד כדי ליצור סירופים מעניינים יותר.

Leave a Reply

Loading...